Design and Production

Brannstrom Sweden söker en ekonomiassistent

Annons på LinkedIn

 

Brannstrom Sweden AB tillverkar mätinstrument för den marina marknaden, reningsverk och andra branscher där övervakning och loggning av olika parametrar i vattenlösningar behövs.

Kundanpassning, snabba leveranser, kvalitet och god kontinuerlig relation med våra kunder är viktiga delar i vår vardag, varför vi sätter stort värde på noggrannhet, flinkhet, anpassningsförmåga och flexibilitet hos våra medarbetare.

Vår verksamhet är förlagd till våra lokaler i närheten av Redbergsplatsen i Göteborg.

-------------------------------------------

Kort version:

Vi söker en öppen, social, flexibel och anpassningsbar ekonomiassistent som trivs med en varierande roll med ansvar för kontinuerliga och återkommande arbetsuppgifter.

Krav:

  • Minst gymnasiekompetens, inriktning ekonomi.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • God datorvana och erfarenhet av Office-paketet, i synnerhet Excel.

Meriterande:

  • YH-utbildning inom relevant ekonomisk inriktning.
  • Erfarenhet av att ha arbetat i "Visma Administration" (eller liknande affärssystem).
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent eller i annan roll med liknande ansvar, t.ex. har arbetat med kund- och leverantörsreskontran på annan nivå.   

--------------------------------------------

Din roll på företaget

Vi söker en ekonomiassistent som ska ta över efter en mångårig trotjänare som ser fram emot sin pension. Du kommer bl.a. att ha ansvar för löpande bokföring och -beställningar, skatteredovisning, avstämning mot bank, betalningar och rapportering. Arbetet görs till stor del i affärssystemet "Visma Administration".

Eftersom vi är ett relativt litet företag hjälps vi åt med det som behövs göras för att uppnå de målsättningar vi står och ställs inför. Detta betyder att tjänsten inte är begränsad till endast de sysslor som beskrivs här ovan -- även om det är de som utgör huvudsysslorna -- det kommer även finnas utrymme för och behov av att sätta sig in i andra arbetsuppgifter. Därför bör du tilltalas av en roll där både ansvar för återkommande uppgifter och variation avlöser vartannat.

 

Vem är du?

Vi ser att du har minst gymnasieutbildning med någon ekonomisk inriktning alternativt en YH-utbildning inom relevant ekonomiområde och har intresse för de uppgifter som en ekonomitjänst medför. Det är meriterande om du har jobbat med liknande uppgifter innan.

För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, öppen och flexibel. Du gillar att rotera mellan uppgifter och du är en lagspelare som alltid har det gemensamma målet för ögonen. Tillsammans skapar vi en bra och hållbar verksamhet.

Du behärskar svenska och engelska, har god datorvana och erfarenhet av Microsoft Office, i synnerhet Excel. Meriterande om du har arbetat i "Visma Administration" tidigare.  

Om du känner dig träffad och är intresserad

Är du rätt person för oss? Är vi rätt företag för dig? Skicka gärna ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@brannstrom.se. Hör av dig redan idag, rekryteringsprocessen kommer att pågå löpande. 

Career

If you are interested in a career at Brannstrom Sweden AB, please send your application to rekrytering@brannstrom.se.